beats by dre cheap

Jeste li culi za Clarisonic aparat za ciscenje lica?

Clarisonic aparat/cetka je nova spravica za kojom su poludili poznati u USA.

Obzirom da je obicnom metodom ciscenja lica, jako tesko ocistiti sve necistoce na kozi lica, koristenjem ovih uredjaja koji u sebi imaju ugradjenje mikro-masaze i koji blago ciste vasu kozu dobicete i do sest puta efikasnije ciscenje. Ova cetka ce pomoci da se uklone sve necistoce u porama i fine linije a ujedno ce bolje apsorbovati proizvode za njegu koze koje naknadno koristite...Moze se koristiti vise puta dnevno, 100% je vodootporan tako da se moze koristiti i u kadi ili pod tusem. Puni se odprilike 28 minuta a potpuno pun aparat moze raditi i do mjesec dana ukoliko se koristi jednom dnevno.

U jednom pakovanju Clarisonic Mia dobijete punjac, cetku za osjetljivu kozu, gel uzorak od 30ml za ciscenje lica i torbicu za putovanje.

Koristi se tako sto se masira lice i to celo i brada 20 sec, nos i brada 20 sec, oba obraza po 10 sec, a koristenje je lahko i jednostavno jer ugradjen tajmer oglasa kada trebamo promjeniti podrucje.

Medju poznatima osobe koje su preporucile ovu magicnu cetku su Gisèle Bündchen, Gwyneth Paltrow, Hilary Swank, Jessica Alba, Naomi Watts, Kate Moss i Natalie Portman.

 

Cijena: u Svedskoj  ca:  250km Blogg jedne mame
http://blogjednemame.blogger.ba
05/09/2013 10:46