Blogg jedne mame

Dobrodošli na moj blog

14.08.2013.

Zasto piti zeleni caj?

BEAUTY TAJNE III

* Zeleni caj je odlican za mrsavljenje! Godinama su modeli pili zeleni caj sto znaci da ga je trendi piti , ali i zdravo! Mnogo modela je  potvrdilo da pije zeleni caj zapravo da im odrzi vitalnost! Cinjenice su, a i  znanstveno je dokazano da ispijanje zelenog caja povecava nas metabolizam i pomaze nam da razradimo masnocu u tjelu! Yup, cini da smrsamo mnogo brze i lakse!


Zeleni caj je ODLICAAAN za  vasu kozu! Svi znamo da je zeleni caj pun antioksidanata i da su vazni za kozu, ali za sta su oni zapravo? E pa, kako starimo, celije nase koze pocinju da oksidiraju, sto znaci da se brze i lakse  pojavljuju bore i oziljci, nije zabavno! Zeleni caj je pun antioksidanata koji ne samo da pomaze sprijeciti sve ovo, vec zapravo pomaze regeneraciji ostecene koze! Dakle, biti cete mladji i svjeziji.


Zeleni caj je pun vitamina! Naravno, ja cvrsto vjerujem u uzimanja vitamina,  zato sto sam isprobala i dokazala da vitamini zaista djeluju ako se uzimaju svakodnevno ali ima dana da sam ih definitivno preskocila ili zaboravila. Piti zeleni caj je super, ne samo za "svjez izgled"', vec i zbog dobre doze vitamina! Zeleni caj je pakiran vitaminima A, C i E, sto su sastojci koji su neophodni za unutrasnju i vanjsku ljepotu.